Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

terepjáró gumi

Autó gumi terepjáróra - közút vagy off-road nem mindegy

2022. 10. 13. 20:22:01
Egyre népszerűbbek hazánkban is a magas építésű, masszív, négykerék meghajtású autók. A magasság nem csak terepi munka során előnyös, hanem könnyebb vezethetőséget jelent a mindennapokban is, így a terepjáró, SUV vagy crossover tulajdonosoknak a gépjármű jellemző használati helyét érdemes figyelembe venniük az autó gumi kiválasztásakor. A helytelen gumiabroncs választás azt eredményezheti, hogy autónk nem az elvárt módon fog teljesíteni: terepen nem fog tudni kellő tapadást biztosítani vagy közúton válik zajossá és növeli meg a fogyasztást, miközben jelentősen csökkenti az autó gumi élettartamát.

Minőségi gumi motorra, személyautóra vagy off road járművekre

2022. 08. 25. 21:24:07
Megalapozott oka van annak, hogy megkülönböztetünk nyári, valamint téli gumit, hiszen mindkettő típus jelentős biztonsági szempontokat szolgál. Amennyiben kopott, elhasználódott abroncsokkal közlekedünk, az már önmagában különösen veszélyes. Nem érdemes a vak szerencsére bíznunk magunknak, a megfelelő gumi felhelyezése egész évben gondoskodik a biztonságunkró

A Laufenn gumi teljesítménye és előnyei

2022. 07. 21. 14:18:24
A Laufenn gumi egyik fő előnye, hogy nem egy adott vezetési típushoz készültek. Úgy készültek, hogy nedves és száraz körülmények között is jó kezelhetőséget és kanyarodást, valamint alacsony zajszintet biztosítsanak.

Milyen a jó terepgumi a különböző terep viszonyok közt?

2022. 06. 01. 20:45:07
Ha terepjáróval kalandot tervezünk valahol, sok mindent át kell gondolni, mielőtt elindulnánk, az egyik legfontosabb a gumiabroncsok. Győződjünk meg arról, hogy megfelelő 4x4-es abroncskészlettel, például terepgumi, szereltük fel a járműve

Mire figyeljünk a kisteherautó gumi karbantartásánál?

2022. 05. 04. 16:50:34
Egy teherautó gumi abroncsai strapabíróak, hiszen rendszeresen viselik a nagy terhelés súlyát. A városokban változó útviszonyok között, fontos hogy a gumiabroncs a kisteherautókon képes legyen ellenállni tartós használat miatti nyomásnak és igénybevételnek. Épp ezért létfontosságú, hogy figyelemmel kísérjük a gumi állapotát, hogy probléma esetén még időben közbe tudjunk lépni.

Akkor jó egy terepjáró gumi, ha jól bírja a strapát

2020. 02. 04. 12:31:00

A természetjárás nagyon fontos az emberek életében, itt feltöltődhetnek a vidék szépségében gyönyörködve. Ezt megtehetik gyalog vagy kerékpárral, de vannak olyanok is, akik kifejezetten a vezetésben lelik örömüket még a vadregényes tájakon is. 

A terepjáró gumi terepen és aszfalton is megállja a helyét

2019. 11. 06. 11:27:00

A gumigyárak kínálata hatalmas lett az elmúlt időszakban. Már minden járműre találunk tökéletesen illeszkedő gumiabroncsokat. 

Új terepjáró gumik széles választékban

2019. 10. 18. 10:12:00

A modern terepjárók számára szinte már nincs földút, melyet ne lehetne meghódítani. Az offroad kategóriába sorolható tevékenységekhez érdemes jó kocsit választani, azonban pont ilyen fontos az is, hogy milyen abroncsok vannak a kocsira szerelve. 

Strapabíró terepjáró gumi mindenféle útborításra és úttalan utakra

2019. 07. 19. 09:31:00

Amennyiben szeret letérni az aszfaltos utakról és helyette a festőibb útvonalakat kedveli, akkor minden bizonnyal van valamilyen terepjáró járgánya.