Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Új terepjáró gumik széles választékban

A modern terepjárók számára szinte már nincs földút, melyet ne lehetne meghódítani. Az offroad kategóriába sorolható tevékenységekhez érdemes jó kocsit választani, azonban pont ilyen fontos az is, hogy milyen abroncsok vannak a kocsira szerelve. 

Ha terepjárónk gumijai rossz minőségűek vagy nem az útviszonyokhoz lettek tervezve, akkor az offroadozásból hamar kellemetlen élmény lesz, hiszen a semmi közepén ragadhatunk egy elsüllyedt kerék vagy defekt miatt. Éppen ezért érdemes olyan terepjáró gumi típust választani, mely jól passzol az offroad-hoz és megfelelő tulajdonságokkal rendelkezik ahhoz, hogy a sáros, csúszós hegyi utakon is jól tudjon haladni.

A hagyományos abroncsok hamar elvéreznek e téren, azonban a modern terepjáró gumiknak még a természet legsíkosabb utai sem jelentenek gondot. Téli és nyári kivitelben egyaránt kaphatók terepjáró gumi típusaink. Ismerje meg 215/70-R-15 Triangle TR-777 téli 98T, 225/70-R-15 Kingrun Ecostar T-150 100H, 205/70-R-15 Linglong Green-Max Winter HP téli 96T és egyéb modelljeinket, melyek garantálják az élvezetes offroad-ozást és a kellemes vezetést az aszfalton kívül is. Nem érdemes a terepjárót alkalmatlan abroncsokkal felszerelni, hiszen ezekből a tankokból csak úgy hozhatjuk ki a maximumot, ha megfelelő abroncsokkal adhatják át az energiát az útra.

Kiemelten fontos a tapadás a terepjáró gumik esetében, a mi offroad abroncsaink és terepjáró abroncs modelljeink pedig minden esetben garantálják ezt. Téli és nyári modellek egyaránt rendelhetők webáruházunkból, ahol rákereshet konkrét termékekre a keresővel, de böngészheti kínálatunkat is. Érdemes nálunk vásárolnia, ugyanis belföldi saját raktárkészlettel dogozunk, tehát minden rendelést gyorsan tudunk teljesíteni. Az abroncsok minősége minden esetben kifogástalan. Hatalmas készletünknek köszönhetően garantált, hogy Ön is megtalálja azt a terepjáró gumit, mely elképzeléseinek és a terepjáró igényeinek megfelel. Nézzen szét weboldalunkon és ismerje meg termékeinket, szolgáltatásainkat még ma!

Tartalomhoz tartozó címkék: terepjáró gumi terepjáró gumi ár