Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat

Vállalkozásunknak fontos a tutigumi.hu látogatók által számunkra megadott személyes adatok védelme, valamint a látogatók információs önrendelkezési jogának biztosítása. A látogatók adatait a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelő módon és bizalmasan kezeljük. Személyes adatait és regisztrációját írásos kérésre bármikor töröljük.

Vásárláskor és regisztrációkor megadott adatait a tutigumi.hu kizárólag a rendelésének teljesítése, rendelési feltételek későbbi bizonyítása valamit feliratkozás esetén hírlevél küldésének céljából tárolja. Adatait harmadik kél részére nem adjuk át kizárólag abban az esetben ha a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozó működik közre, pl. futárszolgálat. A szállítást végző partner cégek a tőlünk kapott adatokat semmilyen formában nem jogosultak harmadik fél részére továbbadni. Az adatokat kizárólag a csomag célba juttatására, sikertelen átvétel esetén a címzett értesítésére használják.

Hírlevelet kizárólag a hírlevélre feliratkozóknak küldünk. A hírlevelek minden esetben tartalmaznak leiratkozó linket is. (Jelenleg nem küldünk hírlevelet)

Statisztikai célokból a webáruház böngészése során technikai információk kerülnek rögzítésre. (látogatás időtartama, IP cím stb) Ezen adatokat harmadik félrészére nem adjuk ki.

A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja cégünk általános szerződési és vásárlási feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.

Teljes adatvédelmi nyilatkozatunk megtekintése, letöltése.  

Vonatkozó jogszabályok


    A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény;
    Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény;
    Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény;
    226/2003. (XII. 13.) kormány rendelet az elektronikus hírközlési szolgáltató adatkezelésének különös feltételeiről, az elektronikus hírközlési  szolgáltatások adatbiztonságáról, valamint az azonosítókijelzés és hívásátirányítás szabályairól;
    Az elektronikus kereskedelemről szóló 2001. évi CVIII. törvény.

Információk tulajdonjoga

Kijelentjük, hogy a tutigumi.hu webáruházat működtető cég birtokolja az oldalakon található tartalmakat és információkat. Tilos a tutigumi.hu oldalain található információk, cikkek engedély nélküli ismételt megjelentetése és megváltoztatása! A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.

Cégadatok

A szolgáltató neve:  Kornett Cars & Tyres Kft.
A szolgáltató székhelye: 2635, Vámosmikola Alkotmány utca 12
A szolgáltató elérhetősége, elektronikus levelezési címe:  info [(kukac)] tutigumi.hu
A szolgáltató cégjegyzékszáma: 13-09-184946
A szolgáltató adószáma: 25848423-2-13
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága
A szolgáltató telefonszáma: 06304998079
Adatvédelmi nyilvántartási száma: folyamatban
A szerződés nyelve: magyar
A tárhely-szolgáltató neve: ShopRenter Kft. Kft.
A tárhely-szolgáltató címe: 4028 Debrecen, Kassai t 129.
A tárhely-szolgáltató e-mail címe: info [(kukac)] shoprenter.hu
A tárhely-szolgáltató weboldala: www. shoprenter .hu