Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Minőségi gumi motorra, személyautóra vagy off road járművekre

Megalapozott oka van annak, hogy megkülönböztetünk nyári, valamint téli gumit, hiszen mindkettő típus jelentős biztonsági szempontokat szolgál. Amennyiben kopott, elhasználódott abroncsokkal közlekedünk, az már önmagában különösen veszélyes. Nem érdemes a vak szerencsére bíznunk magunknak, a megfelelő gumi felhelyezése egész évben gondoskodik a biztonságunkró

A gyártók a téli abroncsokat speciális, rugalmas gumikeverékből állítják elő, ezek egyedi futófelület-kialakítással bírnak azért, hogy a legjobb tapadást biztosítsák a jéggel, ónosesővel és hóval borított, csúszós utakon. A téli évszakokban elengedhetetlen, hogy az autó ilyen gumikkal legyen felszerelve, de ugyanezek a tulajdonságok már nem lesznek megfelelőek olyankor, ha beköszönt a meleg idő. A száraz, forró aszfalt teljesen más tapadási felületet igényel, a nagy hőségben sokkal gyorsabban kopik el el a téli időre tervezett gumi, valamint használatával megnő az autó fogyasztása is.

Több gumiabroncs forgalmazó kerülhet a látóterünkbe, ha úgy döntöttünk, eljött az ideje a gumi lecserélésének. Mindenekelőtt a legfontosabb szempont a minőség. Kerüljük a silány termékeket, az alacsony ár ebben az esetben nem lehet mérvadó, hiszen a biztonságunkról van szó. Szerencsére ma már a középkategóriás autógumik is kiváló tulajdonságokkal bírnak. Egy megbízható forgalmazó segít nekünk a megfelelő gumi kiválasztásában, ha teljesen tanácstalanok vagyunk ezen a téren.

Rengeteg típust találunk készleten, függetlenül attól, hogy terepjáró gumi, vagy városi közlekedésre tervezett gumiabroncs az, amire szükségünk van. Számtalan különböző terepgumi közül választhatunk, melyeket kimondottan homokos, köves talajra terveztek, ezáltal hosszú távon is jól bírják a gyűrődést. Amennyiben motor gumi áll az érdeklődésünk középpontjában, nemzetközi hírnévvel rendelkező márkák várnak minket. Maxxis gumi, Bridgerston gumi - ezekkel a nevekkel biztonságban érezhetjük magunkat bármilyen terepen, továbbá maximálisan elégedettek lehetünk az elvárt teljesítmény vonatkozásában is.