Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

terepgumi

Autó gumi terepjáróra - közút vagy off-road nem mindegy

2022. 10. 13. 20:22:01
Egyre népszerűbbek hazánkban is a magas építésű, masszív, négykerék meghajtású autók. A magasság nem csak terepi munka során előnyös, hanem könnyebb vezethetőséget jelent a mindennapokban is, így a terepjáró, SUV vagy crossover tulajdonosoknak a gépjármű jellemző használati helyét érdemes figyelembe venniük az autó gumi kiválasztásakor. A helytelen gumiabroncs választás azt eredményezheti, hogy autónk nem az elvárt módon fog teljesíteni: terepen nem fog tudni kellő tapadást biztosítani vagy közúton válik zajossá és növeli meg a fogyasztást, miközben jelentősen csökkenti az autó gumi élettartamát.

Minőségi gumi motorra, személyautóra vagy off road járművekre

2022. 08. 25. 21:24:07
Megalapozott oka van annak, hogy megkülönböztetünk nyári, valamint téli gumit, hiszen mindkettő típus jelentős biztonsági szempontokat szolgál. Amennyiben kopott, elhasználódott abroncsokkal közlekedünk, az már önmagában különösen veszélyes. Nem érdemes a vak szerencsére bíznunk magunknak, a megfelelő gumi felhelyezése egész évben gondoskodik a biztonságunkró

Milyen a jó terepgumi a különböző terep viszonyok közt?

2022. 06. 01. 20:45:07
Ha terepjáróval kalandot tervezünk valahol, sok mindent át kell gondolni, mielőtt elindulnánk, az egyik legfontosabb a gumiabroncsok. Győződjünk meg arról, hogy megfelelő 4x4-es abroncskészlettel, például terepgumi, szereltük fel a járműve

Mire figyeljünk a kisteherautó gumi karbantartásánál?

2022. 05. 04. 16:50:34
Egy teherautó gumi abroncsai strapabíróak, hiszen rendszeresen viselik a nagy terhelés súlyát. A városokban változó útviszonyok között, fontos hogy a gumiabroncs a kisteherautókon képes legyen ellenállni tartós használat miatti nyomásnak és igénybevételnek. Épp ezért létfontosságú, hogy figyelemmel kísérjük a gumi állapotát, hogy probléma esetén még időben közbe tudjunk lépni.

Több mint 1200 minőségi terepgumi a Tutigumi-nál!

2020. 08. 12. 12:31:00

Egy jó terepgumi szettel az offroad nem jelenthet problémát. Az elkopott abroncsok viszont hamar elhasalnak a földes, homokos, sáros utakon. 

Terepgumi bármilyen útburkolatra

2020. 01. 15. 10:36:00

Önnek mi jut eszébe, ha meghallja azt a szót, hogy autógumi? Amennyiben nem a szakértők táborát erősíti, valószínűleg a saját gépjárművének abroncsai lesznek az első asszociációi, esetleg beugrik egy traktorgumi vagy a téli-nyári alapvető kategóriák. 

Súlyos balesetek is megelőzhetőek egy jó terepgumi által

2019. 08. 21. 11:25:00

Szeret új utakat keresni, mint egy kalandor? Kerülné az aszfaltozott borítást, helyette a terepre vágyna?