Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

off road gumi vásárlás

Autó gumi terepjáróra - közút vagy off-road nem mindegy

2022. 10. 13. 20:22:01
Egyre népszerűbbek hazánkban is a magas építésű, masszív, négykerék meghajtású autók. A magasság nem csak terepi munka során előnyös, hanem könnyebb vezethetőséget jelent a mindennapokban is, így a terepjáró, SUV vagy crossover tulajdonosoknak a gépjármű jellemző használati helyét érdemes figyelembe venniük az autó gumi kiválasztásakor. A helytelen gumiabroncs választás azt eredményezheti, hogy autónk nem az elvárt módon fog teljesíteni: terepen nem fog tudni kellő tapadást biztosítani vagy közúton válik zajossá és növeli meg a fogyasztást, miközben jelentősen csökkenti az autó gumi élettartamát.

Gyáritól eltérő méretű gumi szerelése járművünkre

2022. 10. 13. 20:17:32
A gyári gumi méretétől való eltérést leggyakrabban három vágy vezérli: sportosabb megjelenés, spórolás, ritkább esetben valamilyen speciális használat.

Minőségi gumi motorra, személyautóra vagy off road járművekre

2022. 08. 25. 21:24:07
Megalapozott oka van annak, hogy megkülönböztetünk nyári, valamint téli gumit, hiszen mindkettő típus jelentős biztonsági szempontokat szolgál. Amennyiben kopott, elhasználódott abroncsokkal közlekedünk, az már önmagában különösen veszélyes. Nem érdemes a vak szerencsére bíznunk magunknak, a megfelelő gumi felhelyezése egész évben gondoskodik a biztonságunkró

Milyen a jó terepgumi a különböző terep viszonyok közt?

2022. 06. 01. 20:45:07
Ha terepjáróval kalandot tervezünk valahol, sok mindent át kell gondolni, mielőtt elindulnánk, az egyik legfontosabb a gumiabroncsok. Győződjünk meg arról, hogy megfelelő 4x4-es abroncskészlettel, például terepgumi, szereltük fel a járműve

Eltérések az off road gumik között

2021. 04. 07. 12:36:00

Azt gondolhatnánk, hogy bármilyen off road gumi megfelel, hogyha keményebb terepre szeretnénk merészkedni. Ez viszont nem egészen így van, hiszen nem kevesebb, mint 3 típusát különböztetjük meg ezeknek az abroncsoknak.

Megbízható, tartós off road gumik olcsón

2021. 02. 08. 11:21:00

 

Az off road gumi változatokat azért fejlesztették ki, hogy a kedvenc terepjárójával az aszfalton túli terepet is meghódíthassa. Értelemszerűen az átlagos városi abroncsok nem jók a földutakra, mivel gyorsan elkopnak és könnyen beragadhatnak a sárba. 

A legjobb off road gumik télre, nyárra

2020. 12. 03. 13:00:00

Ha elhagyná a beton „kellemes simogatását”, és nekivágna az izgalmas terepnek, akkor off road gumi nélkül semmiképp se induljon el! A terepen vezetés rendkívül nagy élmény, viszont a nem megfelelő abroncsokkal gyorsan kellemetlen helyzetbe juthat.