Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tehergk.abroncs 265/70-R-19,5 Boto BT-957 húzó 143/141J TL

87.900 Ft (69.213 Ft + ÁFA)

Kapcsolat

Rendelését telefonon is leadhatja.

Leírás és Paraméterek

A Shandong Wanda Boto Tire Company Limited professzionális gumiabroncsgyártó Kínából, amely erős termelési és önfejlesztési kapacitással rendelkezik, és amely Kenli városban, Dongying Cityben, Shandong tartományban található. A fejlett amerikai technológiát alkalmazza, és a globális piac számára minőségi gumiabroncsok gyártására és biztosítására összpontosít.

 A 3.000.000 egységnyi radiál tehergépkocsi gumiabroncs és 15.000.000 egységnyi személygépkocsi gumiabroncs erős termelési kapacitásával, a híres "WINDA" és "BOTO" márkákkal, most a vállalat különböző sorozatokat és több mint 150 méretet és mintát tud szállítani tehergépkocsi gumiabroncs és személygépkocsi gumiabroncs, OTR gumiabroncs. A vállalat megalakulása óta a "Dedication makes expertise" koncepciónak megfelelően és a minőségbiztosítási rendszer megerősítésével.

A szigorú minőségellenőrzés az egész gyártósoron, most a vállalat átment az ISO / TS 16949, ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer engedélyezésén és auditálásán, és megszerezte néhány külföldi ország tanúsítványát, mint például a DOT, ECE, INMETRO, GCC, SONCAP, LATU, SNI stb. Minden gyártott gumiabroncs követi a REAHCE ACT és az európai piac címkézését. Napjainkban a "WINDA" és a "BOTO" márkák egyre népszerűbbek a globális piacon a tehergépkocsi-, személygépkocsi- és terepjáró gumiabroncsok terén.
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.