Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BOTO

Mit érdemes tudni a Wanda Boto Tire márkáról?

A Shandong Wanda Boto Tire Co​mpany Limited professzionális gumiabroncsgyártó Kínából, amely erős termelési és önfejlesztési kapacitással rendelkezik, és amely Kenli városban, Dongying Cityben, Shandong tartományban található. A fejlett amerikai technológiát alkalmazza, és a globális piac számára minőségi gumiabroncsok gyártására és biztosítására összpontosít.

 A 3.000.000 egységnyi radiál tehergépkocsi gumiabroncs és 15.000.000 egységnyi személygépkocsi gumiabroncs erős termelési kapacitásával, a híres "WINDA" és "BOTO" márkákkal, most a vállalat különböző sorozatokat és több mint 150 méretet és mintát tud szállítani tehergépkocsi gumiabroncs és személygépkocsi gumiabroncs, OTR gumiabroncs. A vállalat megalakulása óta a "Dedication makes expertise" koncepciónak megfelelően és a minőségbiztosítási rendszer megerősítésével.

A szigorú minőségellenőrzés az egész gyártósoron, most a vállalat átment az ISO / TS 16949, ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer engedélyezésén és auditálásán, és megszerezte néhány külföldi ország tanúsítványát, mint például a DOT, ECE, INMETRO, GCC, SONCAP, LATU, SNI stb. Minden gyártott gumiabroncs követi a REAHCE ACT és az európai piac címkézését. Napjainkban a "WINDA" és a "BOTO" márkák egyre népszerűbbek a globális piacon a tehergépkocsi-, személygépkocsi- és terepjáró gumiabroncsok terén.
 

Rendezés: