Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Autós túra abroncsok: két megfontolandó márka

Személygépjárművek esetén a túra abroncsokkal szemben a leggyakoribb elvárás, hogy kényelmes vezetési élményt, kiegyensúlyozott teljesítményt és jó tapadást nyújtson száraz és nedves burkolaton egyaránt.

Kiemelten fontos a hosszú élettartam és az, hogy a gumi támogassa a jármű alacsony fogyasztását. Ha mindezeket megfizethető áron szeretnénk elérni, akkor két márka kínálatát biztosan figyelembe kell vennünk.

A dél-koreai Laufenn gumi márka a jóval híresebb Hankook tulajdona. 2014-ben azzal a céllal hozták létre, hogy széles választékot tudjanak kínálni megfizethető áron. Jellemzően személyautók, kishaszonjárművek és SUV-ok számára készítenek abroncsokat. A Laufenn négyévszakos gumi választéka erős és jó ajánlatokat tartalmaz, ezzel is erősítve a márka középkategóriás és költséghatékony mivoltát. A márka a világ nagy részén elérhető, megbízható, kiszámítható minőséget képvisel.

A Taurus régi magyar gyökerű cég, ami 1993-ban vált a világhírű Michelin gumigyártó cég részévé. A felvásárlás célja is az volt, hogy a Michelin megbízható technológiája mellett a kelet-európai piacon is versenyképes árú gumiabroncsokat tudjon kínálni. A Taurus gumi múltja miatt is elismerést vívott ki magának ezen a piacon, amit az újabb generációs abroncsok tovább erősítenek. A Taurus gumik kifejezetten erősek a hosszú élettartam és az alacsony üzemeltetési költségek tekintetében. Taurus gumik a személyautók mellett tehergépjárművek és mezőgazdasági gépek számára is elérhetőek széles választékban.

Tehát ha megfelelő minőségű, hosszútávon is biztonságosan használható, kiegyensúlyozott teljesítményű gumiabroncsokat szeretnénk, akkor a Laufenn és a Taurus márkák ezt megfizethető áron tudják számunkra nyújtani. Kis- és középkategóriájú járművekhez ideálisak, jó választásnak bizonyulhatnak városi és túra használat közben is. Téli, nyári és négyévszakos változatban egyaránt rendelkezésre állnak. Mindkét márka egy-egy nagyobb, prémium kategóriás minőséget kínáló gumigyártó megbízható leányvállalata.

Korábbi bejegyzések: