Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Milyen terepjáró gumijai vanna a Taurusnak?

A Taurus egy régi, elismert, magyar márka, amit a rendszerváltást követően vásárolt fel az egyik piacvezető nemzetközi cég.

Ezt követően a márka gyökereire, a helyi piacon elért korábbi eredményeire, és a Michelin nemzetközi tekintélyére alapozva készítenek hosszú élettartamú, megbízható minőségű és megfizethető árú gumiabroncsokat. Taurus gumi személyautók, teherautók, buszok és mezőgazdasági gépek számára is elérhető. A választék is kellően széles, a személyautók számára készített Taurus négyévszakos gumi éppúgy részét képezi a kínálatnak, mint a kifejezetten versenyzésre szánt abroncsok vagy a mezőgazdasági gépek különleges kialakítású és funkciójú gumiabroncsai. Mi a helyzet a Taurusnál a terepjáró gumik esetében? Ennek jártunk utána.

Nagyon klasszikus terepjáró gumi nincs a Taurus kínálatában, de olyan, ami megállja helyét a burkolt utak elhagyása után is rendelkezésre áll. 15" - 18"-as méretig választhatunk a Taurus Road Terrain gumijai közül. A gumicsalád agresszív tapadással rendelkezik minden terepen futó futófelületen, legyen szó aszfaltról vagy murvás, esetleg saras útról. A gumi rendkívül tartós, kétrétegű burkolattal, dupla acél öv futófelület-védelemmel rendelkezik. A Taurus márka kiszámítható és tartós működése ennél az abroncsnál is adott.

A Taurus régóta gyárt terepes gumikat kamionok és nehéz teherautók számára. Ezek a gumik remekül használhatóak építkezések, mezőgazdasági területek vagy éppen bányák megközelítése során. A robusztus gumik kétféle kivitelben kaphatóak, attól függően, hogy a kormányzott, vagy a terhelt kerékre szeretnénk őket szerelni. Kifejezetten strapabírók és hosszú életűek, miközben áruk a versenytársakhoz viszonyítva kedvező. Egyetlen hátrányuk, az aránylag jelentős zaj és a kamion fogyasztására gyakorolt negatív hatásuk, de valljuk be, ezek közül egyik sem szokott érdemi szempont lenni mondjuk egy olyan dömpernél, ami egy kőbányában dolgozik.

A Taurus ugyan nem specializálódott terepjáró gumikra, de kínálatában szerepelnek ezek a darabok. Speciális adottságaik mellett hordozzák a márkára jellemző a tulajdonságokat is: megbízhatóak és megfizethetőek.

Korábbi bejegyzések: