Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

VOLTYRE

A Voltyre orosz gumiabroncs márkáról amit érdemes tudni!

A Voltyre-Prom Részvénytársaság (Volzhsky Tire plant) 1964. június 30-án kezdte meg működését.

Története során az üzem folyamatosan fejlesztette a termékpalettát, korszerűsítette a termelési létesítményeket, új technológiákat vezetett be.

Megalapítása óta és napjainkig az üzem az OROSZ ipar egyik legnagyobb vállalata.

A vállalat fő választékát a mezőgazdasági /MTZ 80, MTZ 82, T25/,  és ipari gépekhez való gumiabroncsok alkotják.

2013 októberében a Titan International, Inc. (NYSE: TWI) a One Equity Partners (OEP) és az orosz közvetlen befektetési alap (RDIF) partnerségével megvásárolta a Voltyre-Prom vállalatot a fő tulajdonostól, a Cordiant Holdingtól. A Titan International a konzorcium ügyvezető partnereként jár el, egyesítve a helyi üzleti magatartás ismeretét, a pénzügyi szakértelmet és a sikeres termelési tapasztalatokat.

Mivel a Titan elkötelezte magát amellett, hogy a kerekek, gumiabroncsok és futóműalkatrészek világelső gyártójává váljon, ez a tranzakció egyedülálló lehetőséget kínál mind a Titan, mind a Voltyre-Prom számára. Ez a befektetés lehetővé teszi a Voltyre-Prom számára a jelenlegi termelési gyakorlatok és a stratégiai üzletfejlesztés javítását.

A Voltyre-Prom megerősíti a REACH (REACH akkreditált és tanúsított létesítmény) követelményeinek való megfelelést az EU országaiba szállított termékek tekintetében.


 

Rendezés: