Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Youtube videók

Terepjáró abroncs 235/75-R-15 (30*9,50-R-15) Linglong Crosswind/6pr MT 104Q

42.900 Ft
39.900 Ft (31.417 Ft + ÁFA)
Az akció időtartama: 2024. 10. 19. - 2024. 10. 26.
Menny.:db
Gyártó: Linglong
Elérhetőség: Raktáron
(3)
Szállítási díj: 990 Ft
A Linglong Crosswind 235/75-R-15 (30*9,50-R-15) terepjáró abroncs egy strapabíró és megbízható gumiabroncs, mely ideális választás terepjárókhoz és 4x4 járművekhez. Az off-road használatra kifejlesztett abroncs erősített oldalfallal rendelkezik, így ellenállóbb a külső behatásokkal szemben. A rugalmas keveréknek köszönhetően nagyobb tapadást és terepjáró képességet biztosít, így biztonságosan és hatékonyan használható nehéz terepen is.

Kapcsolat

Rendelését telefonon is leadhatja.

Leírás és Paraméterek

**Termékbemutató: Terepjáró abroncs 235/75-R-15 (30*9,50-R-15) Linglong Crosswind/6pr MT 104Q** Fedezd fel az igazi terepezés élményét a Linglong Crosswind terepjáró abroncsával! Ez a kiváló minőségű 4 évszakos abroncs kifejezetten 4x4 járművekhez készült, tökéletes választás mindazok számára, akik kalandra vágynak. A Linglong gumiabroncs gyártóra történő váltás nem csupán egy új abroncs beszerzését jelenti, hanem a megbízhatóság és a teljesítmény garantálását is. A Shangdong LingLong Tyre 1975 óta biztosít világszerte kiváló minőségű autógumikat, amelyek a legkülönfélébb időjárási és terepviszonyok között is helyt állnak. A gyártó saját laboratóriumai és tesztelő egységei révén folyamatosan fejleszti termékeit, így garantálva, hogy a vásárlók mindig a legjobbat kapják. Ez a 4x4 gumi remek választás off-road kalandokhoz és városi használatra egyaránt. A Linglong Crosswind kiváló tapadást és stabilitást biztosít, legyen szó hóban, sárban vagy száraz úton való haladásról. Az abroncs 6 rétegű felépítése és masszív mintázata révén garantálja a tartósságot és a hosszú élettartamot, így Ön több ezer kilométeren át élvezheti a biztonságos vezetést. Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget, és válaszd a Linglong Crosswind terepjáró abroncsot, hogy a legnehezebb útviszonyok között is magabiztosan vezethess! Vásárolj most a TutiGumi webshopjában, és élvezd a szabadidős kalandokat a legjobb gumiabroncsokkal!

Vélemények

5.00
3 értékelés
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
|
2024. 09. 16.
Az utóbbi időben vásároltam meg a Linglong Crosswind MT abroncsokat a terepjárómra, és kimondottan elégedett vagyok az eddigi teljesítményükkel. A gumi kifejezetten jól viselkedik nehéz terepen, legyen szó sáros vagy köves útról. Az erős bordázat és az agresszív mintázat remek tapadást biztosít, így még meredek emelkedőkön vagy csúszós talajon is magabiztosan haladhatok.

A 6 rétegű kivitel (6PR) rendkívüli strapabírást nyújt, így biztos vagyok benne, hogy hosszú távon is ellenáll majd a különböző kihívásoknak. Az úton stabil, bár terepviszonyokhoz készült, így némi zajra számítani kell, de ez teljesen elfogadható kompromisszum a terepjáró tulajdonosok számára.

Az ár abszolút versenyképes, különösen, ha figyelembe vesszük az abroncs teljesítményét és élettartamát. Ajánlom mindenkinek, aki keményebb terepen használja a járművét, és olyan abroncsot keres, ami nem hagyja cserben!
|
2024. 09. 16.
Nemrég szereltem fel a terepjárómra a Linglong Crosswind MT gumiabroncsokat, és eddig nagyon elégedett vagyok velük. Az abroncs kiváló terepviszonyok között, különösen sárban és laza talajon teljesít jól. Az agresszív futófelület-mintázat biztosítja a megfelelő tapadást még a legkeményebb terepen is, és megbízhatóan segít átjutni az akadályokon.

A 6 PR-es kialakítás masszívvá és ellenállóvá teszi, így hosszú élettartamra számítok, még intenzív használat mellett is. Az úton is stabil, bár terepgumi lévén kissé hangosabb, de ezt az MT abroncsoknál természetesnek tartom.

Az ár-érték arány kiváló, különösen, ha figyelembe vesszük a tartósságát és a terepen nyújtott teljesítményét. Ha valaki sokat jár nehezebb terepeken, és egy megbízható abroncsot keres, bátran ajánlom a Linglong Crosswind MT-t!
|
2024. 07. 23.
A 235/75-R-15 (30*9,50-R-15) Linglong Crosswind/6PR MT 104Q terepjáró abroncs kiváló választás off-road/terepjáró járművek számára. Az MT (Mud Terrain) kialakítás biztosítja a kiváló tapadást és teljesítményt nehéz terepviszonyok között, mint például sárban, homokban vagy kavicsos úton. A 6 réteges (6PR) felépítés növeli az abroncs strapabírását és ellenállóképességét. A 104Q terhelési és sebességindexek azt jelzik, hogy az abroncs nagy terhelést is elbír és közepes sebességnél is stabil marad. Összességében a Linglong Crosswind egy megbízható és költséghatékony választás azoknak, akik terepjárójukat kihívásokkal teli útviszonyok között használják, biztosítva a szükséges tapadást és tartósságot.