Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Youtube videók

Személygk.abroncs 175/70-R-13 Linglong Green Max Winter HP téli 82T

18.900 Ft (14.882 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Linglong
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Szállítási díj: 990 Ft
Fedezze fel a téli vezetések kényelmét és biztonságát a Linglong Green Max Winter HP 175/70-R-13 téli gumiabronccsal! Ez a kiváló minőségű gumiabroncs kifejezetten a zord téli körülményekre lett tervezve, és a speciális gumikeverékének köszönhetően kiemelkedő tapadást biztosít jégen és havon. A futófelület mély, barázdált blokkjai mérnöki precizitással készültek, amelyek optimális irányíthatóságot és stabilitást garantálnak. Ha a legjobb ár/érték arányú személyautó gumiabroncsot keresi, ne keressen tovább! A Linglong Green Max Winter HP a több éves tervezés eredménye, amely élethosszig tartó teljesítményt és megbízhatóságot kínál a nehéz téli hónapokban. Válassza a biztonságot és a minőséget!

Kapcsolat

Rendelését telefonon is leadhatja.

Leírás és Paraméterek

Mit érdemes tudni a LingLong gumiabroncs gyártó vállalatról?

A Shangdong LingLong Tyre  egy 1975-ben alapított autógumi előállítással foglalkozó cég, amely főként  személygépkocsikra és tehergépkocsikra értékesít abroncsokat. A kínai vállalat a világ különböző részein rendelkezik gyártási egységekkel mint pl. Thaiföld, Szerbia és Kína. Több tesztelő egységet is létesítenek Észak-Amerikában, Pekingben és Európában, annak érdekében, hogy vásárlóik számára folyamatosan a legjobb minőségű termékeket biztosítsák. 

Termékeiket, globálisan, 173 országba exportálják folyamatosan stabil és megbízható minőségben. Számos termékük megtalálható a TutiGumi webshopján is, hogy ügyfeleink a számukra legmegfelelőbbet választhassák ki a gyártó széles kínálatából. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.