Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nortec Bobcat gumi: a legjobb választás megfizethető áron

A Bobcat gumi komoly szerepet vállal a hétköznapokban, hiszen az igazi mindenes Bobcat és a talaj között biztosítja a kapcsolatot. Ez a kapcsolat sokszor nehézkes, hiszen a kemény terepen, építkezéseken, gödrög és rögök között is el kell igazodnia a Bobcat-nek, mivel erre tervezték. 

Ez megfelelő Bobcat gumik nélkül lehetetlen lenne, de ezt mi is tudjuk. Ha Ön is abban a helyzetben lenne, hogy új Bobcat abroncsokra lenne szükséges záros határidőn belül, akkor nálunk tökéletes helyen jár. A Tutigumi a legjobb Nordic Bobcat gumikat kínálja elérhető áron, gyors online rendeléssel. A Nordic gyártót sokaknak nem kell már bemutatni, kifogástalan orosz gyártó, mely orosz szívósságot és strapabíróságot garantál minden egyes abroncs esetében amit legyárt.

A 10x16 felni és kerék nem ritka ebben a kategóriában, de sokszor gumi felnivel is kapható, ami könnyebb cserét tesz lehetővé. Vannak levegő nélküli Intagra és Apro TK modellek is, mi azonban a Nortec-re esküszünk. A 12x16,5 NorTec IND 02 ipari Bobcat gumi például egy páratlan munkagép gumiabroncs, ráadásul nem futózott és nem újraépített gumi, hanem teljes értékű. A köpeny egy speciális földmintás, hokiütőmintás 10 vásznas ,,pr" ipari felhasználásra kifejlesztett modell, mely remekül bevált az évek során a legkeményebb szituációkban is a Bobcat-ek alatt. Azért is szeretik a szakik, mert használható durva terepen, építkezéseken, erdészeti és mezőgazdasági célokra egyaránt.

A nehéz terep ezeknek az abroncsoknak nem okoz gondot, köszönhetően annak, hogy futófelület teljes szélességében nagy a mintázat és nem gömbölyödik le a széleken. Ezáltal mondhatni magas a gumi ,,éle" és jól meg tud kapaszkodni a mély nyomvályúkban is, ami a földutakon, építkezéseken hatalmas pluszt jelent. Sok Bobcat gumi esetén problémát okozhat az alacsony profil, ami miatt nem biztonságos az aszfalton való közlekedés, viszont a Nortec magas profiljának köszönhetően aszfalton is hosszú élettartamot biztosított. Ha felkeltettük érdeklődését, akkor ismerje meg termékeinket webáruházunkban részletesen is!

Tartalomhoz tartozó címkék: Bobcat gumi Bobcat gumi ár