Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Minőségi Bobcat gumik olcsón, széles választékban

A Bobcat az egyik leghasznosabb és legkompaktabb munkagép jelenleg a világon. Piszok kis helyen képes piszok hatékony munkát végezni, de csak akkor, ha megfelelően karban van tartva és a megfelelő abroncsokkal van felszerelve. 

A Bobcat gumik olyan abroncsok, melyek kifejezetten a Bobcat munkagépekhez lettek tervezve. Igen vastag, strapabíró gumikból van szó, melyek az intenzív használat mellett sajnos az átlagosnál gyakrabban kopnak.

A Bobcat gumik rugalmasak és sokkal ellenállóbak, mint a hagyományos gépjármű abroncsok, ugyanis változatos terepen kerülnek bevetésre, ahol jellemzően sok a törmelék, az éles felület, ezeket pedig a Bobcat súlya alatt a gumiknak bírnia kell. Webáruházunkban Ön is a legjobb Bobcat gumi típusok közül választhat. Ahány fajta Bobcat van jelenleg forgalomban, mi annyi fajtához kínálunk tökéletesen passzoló abroncsokat. Kiemelt hazai raktárkészlettel dolgozunk, így a rendeléseket rendkívül gyorsan tudjuk teljesíteni. Gyorsan kéne egy Bobcat egy abroncsát lecserélni?

Válasszon Ön is minket és már küldjük is az új kerekeket. Minden egyes terméknél megtalálhatja az átlagos abroncsoknál fontos jellemzőket, mint például szélesség, magasság, R paraméter és néhány extra, mely a munkagép abroncsok terén szokott előjönni. Webáruházunkban hatalmas készlet várja a legjobb munkagép abroncsokból, beleértve a Bobcat gumikat is. Megbízható, jó minőségű gumikkal várjuk a hét minden napján. Nézzen szét online felületünkön és adja le rendelését még ma!

Tartalomhoz tartozó címkék: Bobcat gumi Bobcat gumi ár