Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kisteher abroncs 5,00-R-12 "LT" Haida HD-516/ 10pr 88/ 86P KIA K2500

14.900 Ft (11.732 Ft + ÁFA)
Gyártó: Haida
(4)

Egész évben akciós áron!

Ez az abroncsunk arra a problémára találta meg a megoldást, amikor fatelepen, tüzépen, erdőgazdálkodásban használatos KIA K2500, KIA K2700, KIA K2900 típusú kisteher autók terepre, és aszfaltra is megfelelő mintázatú abroncsot kerestek nálunk nagy teherbírással.

EZ AZ ABRONCS AZ MEGFIZETHETŐ ÁRON.

Többé nem kell aggódni, hogy ,,jaj üres platóval, hogyan fogunk kijutni a felázott latyakos, saras udvarból", pl: sóder kiszállítást követően. 5,00 R12 "LT" Haida HD-516 nagy teherbírású 4x4 mintázatú, kisteher abroncs.

A Haida HD-516 tehergumi, NEM FUTÓZOTT, NEM UJRAÉPÍTETT abroncs. M+S jelölésének köszönhetően akár négyévszakos kisteher gumiként is használható. Használható durva terepen és közúton, tüzépek, és fatelepek elsőszámú választása.Gyári mérete az alábbi típusú kisteher autóknak. KIA K2500, KIA K2700, KIA K2900.

Az abroncs váltómérete a 155 R12C abroncsunk.

Kapcsolat

Rendelését telefonon is leadhatja.

Leírás és Paraméterek

Mit érdemes tudni a Haida gumiabroncs gyártó vállalatról?

Sichuan Haida Rubber Group Co., Ltd. (a továbbiakban: Haida Group) Szecsuán egyetlen nagyméretű, nemzeti szinten kijelölt gerincvállalata, amely a haszongépjármű- és személygépkocsi-abroncsok kutatását és fejlesztését, üzemeltetését és gyártását integrálja. Ez egyben a haszongépjárművek radiál gumiabroncsainak és személygépkocsik radiál gumiabroncsainak R&D és gyártásának legnagyobb bemutató bázisa Szecsuánban.

A Haida csoport a Szecsuán tartománybeli Jianyangban található, amely 56 km-re van a tartományi fővárostól, Chengdutól, ahol a Cheng-Yu autópálya, a Cheng-An-Yu autópálya, a Sui-Zi-Mei autópálya, a Cheng-Yu nagysebességű vasútvonal, a Cheng-Yu vasúti fővonal keresztezi és keresztezi egymást, kényelmes vízi, szárazföldi és vasúti közlekedéssel; a Haida csoportnak "Haida", "Kailiwei", "Collaborator", "Tianfu", "Panda" és más márkái is vannak. 


 

Vélemények

5.00
4 értékelés
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
|
2023. 01. 06.
Nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt a terméket!
Kiváló a teherautómra!
|
2022. 11. 06.
Kia K2500-ra a legjobb gumi.
|
2022. 11. 06.
Tüzépeinkre, csak tőlük vásárolunk. Kia hátsó tengelyére.
|
2022. 11. 06.
Platós KIA gyári mérete.
Fatelepre, tüzépekre, ajánlom.

Segédlet a megfelelő abroncs kiválasztásához!

Hogyan válasszuk ki a számunkra legmegfelelőbb gumiabroncs MÉRETÉT, gyorsan egyszerűen, de mégis a legnagyobb körültekintéssel.

- Legegyszerűbb módszer a gépjárműgyártó által ajánlott gumiabroncsméret kikeresésére, a vezetőoldali ajtó belső ajtófélfáján,esetleg tanksapka       belső felén található. A legtöbb járművön található egy matrica, amelyen ez az információ szerepel, és amely az ajánlott abroncsnyomást is tartalmazza.          

                                                             

 - Nem a leggyorsabb módszer itt kikeresni, viszont a jármű kezelési útmutató is tökéletes forrása a járművével kapcsolatos információk begyűjtésére. A  legtöbb kézikönyv tartalmazza az ajánlott gumiabroncsméreteket, és az ajánlott guminyomást is, az adott márka és modell különböző felszereltségi szintjeihez mérten.

- Jelenleg az autónkon lévő gumiabroncs méretének leolvasása. Ebben az esetben azért ügyelnünk kell arra, hogy nem mindig megfelelő a felszerelt abroncs mérete az autónkon. Nem gondolnánk DE IGENIS sokszor előforduló probléma. Több éves tapasztalatunk alapján, sok esetben az olcsóbb ár végett is kerülhet az autóra nem megfelelő méret.

- Néhány esetben azért van ám kibúvó. Itt arra kell figyelnünk hogy az általunk választott abroncs, váltómérete legyen a gyár által megadott méretnek. 
pl: 195/65 R15 váltó mérete 17"-ban a 225/45 R17 ebben az esetben ügyelnünk kell, hogy az abroncs teljes átmérője azonos, vagy +/- 2,5%-nál nagyobb eltérés ne legyen. A példán hozott mindkét abroncsok átmérője 635 mm. Szélesség ugyan nem azonos 19,5cm helyett, 22,5 cm re változik. Ha a kerékjáratban biztosan, elfér akkor nem okoz gondot. 

- A magyar forgalmiba nincs bejegyezve. Külföldön picit gyorsabb a dolog. A forgalmi engedély tartalmazza a gumiméretet. Pl Német, Osztrák forgalmik esetében.

- Rosszul megválasztott gumiméret, rengeteg problémát okozhat a gépjármű üzemeltetőjének.