Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

A legjobb kamion gumik egy helyen

A hosszú távokon történő fuvarozás, illetve a nagymennyiségű áruszállítás sikerességéhez elengedhetetlen a jó kamion gumi. 

Komoly szabályok vonatkoznak arra, hogy a nagy tömegű járműveken milyen minőségűnek kell lennie az abroncsoknak, és a megengedett profilmélység sem ugyanaz, mint az autóknál, főleg nem a nemzetközi fuvarozás területén. Fontos tehát, hogy Ön is tudja, hová fordulhat, ha az abroncsok cseréje aktuálissá válik. A Tutigumi minőségi kamion gumikat biztosít kiemelt választékban egy jól navigálható online felületen.

Majd 500 különböző abroncs közül választhat, amelyek között olyan népszerű termékek is vannak, mint a PROFESSIONAL 16PR TL CORDIANT, az ALTAYSHINA 79 14PR TT, az LFL866 3PMSF 16PR TL INFINITY és még sok más. Keresettek ebben a kategóriában a tomket snowroad, a Hankook és a West Lake modellek is, a méreteket illetően pedig, sok esetben a 385 65r22 és 315 70r22 gumik kerülnek értékesítésre. A webáruházunkban természetesen mindenféle méretben és profilban találhat kamion gumikat, amelyek garantálják a sikeres fuvarozást a világ minden pontjára.

Azért érdemes a Tutigumi-nál vásárolnia, mert belföldi raktárakból dolgozunk és gyorsan tudjuk teljesíteni a rendeléseket. Vannak használt abroncsaink is, amelyek felújíthatók.Ezáltal spórolhat is, ha többet kell egyszerre lecserélni. A cégünk munkatársai minden egyes eladásra szánt gumit ellenőriznek, és szükség esetén fel is újítanak, hogy azonnal lehessen használni ezeket. Ha szüksége van esetleg pótkocsi gumikra, teherautó gumikra, akkor a webáruházunkban megtalálhatja a tökéletes termékeket.

Tartalomhoz tartozó címkék: kamion gumik kamion gumik olcsón