Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hankook W442 Winter iCept RS 165/70R13 T79 személy téli gumi

26.900 Ft (21.181 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Hankook
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Szállítási díj: 990 Ft
A téli abroncsokat úgy tervezték, hogy ellenálljanak a zord téli körülményeknek. Speciális gumikeverékből készülnek, azért hogy jobban tapadjanak jégen és havon is. A futófelület mintázata olyan mély és barázdált blokkokat tartalmaz, amelyek jobb tapadást biztosítanak az abroncsnak.

Kapcsolat

Rendelését telefonon is leadhatja.

Leírás és Paraméterek

Mit érdemes tudni a Hankook Tires gumiabroncs előállító vállalatról?

A dél-koreai Hankook Tire&Technology a világ hetedik legnagyobb autógumi gyártással foglalkozó vállalata. A céget 1941-ben alapították, így hatalmas múltat és tapasztalatot tudhat magáénak ez a szöuli székhelyű vállalat. 
A gumiabroncs gyártás mellett előállítanak akkumulátorokat, könnyűfém tárcsákat és fékbetéteket, azonban főprofiljuk az autógumi, melyből évi több mint 102 millió darabot értékesítenek. 

A Hankook nagy hangsúlyt fektet a biztonságos közlekedésre, így  a lehető legmodernebb technológiával, kiváló alapanyagokkal dolgoznak a gumiabroncsok gyártása során. 

A márka megbízhatósága révén, illetve a minőségi anyaghasználat miatt a TutiGumi szakértői is szívesen ajánlják a Hankook Tires abroncsait, a webshop felületén vásárlóink széles kínálatból választhatják ki maguk számára a megfelelőt. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.