Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

710/45-26.5 LS-2 TL FOREST MASTER 20PR ACÉLÖVES SZÖVETVÁZ Marcher Forwarder, Harvester, és pótkocsi gumiabroncsai

668.900 Ft (526.693 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: MARCHER
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

  • Nagy terhelhetőség (20PR): A 20PR (20 réteg) gumiabroncs kiemelkedő terhelhetőséget és stabilitást biztosít, így megfelel az erdészeti gépek igényeinek, még a nehéz teherfuvarozás során is.

  • Kiváló tapadás: Az LS-2 ,, TRAKTOR " mintázatú futófelület rendkívüli tapadást biztosít a változó erdőterepen. Ez segíti a gépeket a biztonságos közlekedésben és a hatékony munkavégzésben.

  • Tartósság: Az erdészeti körülmények kemények lehetnek, és a gumiabroncsnak ellenállónak kell lennie a sérülésekkel és a kopással szemben. A Forest Master gumiabroncs megfelelő tartósságot nyújt hosszú élettartammal.

  • EXTRA magas profilmélység
  • A még tökéletesebb ACÉLÖVES SZÖVETVÁZ és különleges hatszögletű abroncsperem révén az abroncs magas fokú defektbiztonságot, stabilitást, nagy teherbírást és kis mértékű csúszást biztosít.
  • Tubeless (TL) kivitel: A tubeless kivitel könnyebb súlyt jelent, és csökkenti a defekt kockázatát, így a munka folytonossága és a gépek hatékonysága javul.
  • - Forwarderek:
  • - Harvesterek:
  • - Pótkocsik:
  • Ezek az erdészeti gumiabroncs azoknak a szakembereknek készültek, akik elvárják a legjobb teljesítményt erdészeti gépeikben. Ez a gumiabroncs a nehéz munkafeladatokhoz tervezték, és megbízhatósága révén hozzájárul a hatékonyabb és biztonságosabb erdőgazdálkodáshoz.

Kapcsolat

Rendelését telefonon is leadhatja.

Leírás és Paraméterek

Forwarderek, harvesterek és pótkocsik különféle erdészeti gépek, és mindegyiknek speciális gumiabroncsokra van szüksége az optimális teljesítményhez. Itt van egy rövid áttekintés ezekről a gépekről és a hozzájuk illő gumiabroncsokról:

Forwarderek: Ezek a gépek az erdészeti fafeldolgozási folyamat részeként faanyagot szállítanak a fakitermelés helyszínéről. A forwardereknek robosztus gumiabroncsokra van szükségük a nehéz terhek és az erdőbeni terep miatt. Az optimális gumiabroncsok a tapadást, a tartósságot és a stabilitást egyaránt biztosítják.

Harvesterek: A harvesterek fakivágásra szolgálnak. Ezeknek a gépeknek speciális gumiabroncsokra van szükségük, amelyek segítik a gépet az erdőbeni fák vágásában és feldolgozásában. A megfelelő gumiabroncsoknak jó tapadást és precíziót kell biztosítaniuk a fakivágáshoz és fafeldolgozáshoz.

Pótkocsik: A pótkocsik a faanyag szállítására szolgálnak, és gyakran hosszabb távokon közlekednek úton. Ezeknek a gépeknek a gumiabroncsainak az úton való teljesítményre kell összpontosítaniuk. Tartósságnak és kopásállóságnak kell rendelkezniük az úton történő hosszabb idejű közlekedéshez.

Minden gép típusa és munkafeladat más és más igényeket támaszt a gumiabroncsokkal szemben. Fontos, hogy a megfelelő típusú és méretű gumiabroncsokat válasszák ki, hogy a gépek hatékonyan és biztonságosan végezhessék munkájukat az erdőben és az úton egyaránt. Az erdészeti gépgyártók és a gumiabroncs szakértők segíthetnek a legjobb gumiabroncsok kiválasztásában a konkrét igényeknek megfelelően.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.