Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

22x7.00-10 M-931 Razr 4PR TL MAXXIS

35.900 Ft (28.268 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: MAXXIS
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Szállítási díj: 2.794 Ft

Kapcsolat

Rendelését telefonon is leadhatja.

Leírás és Paraméterek

Mit érdemes tudni a Maxxis autógumi márkáról?

A Maxxis amerikai vállalatát 1985-ben alapították. Az első helyszínen, Atlanta külvárosában, a vállalat amerikai jelenléte egy kis gumiabroncs-forgalmazó létesítményből állt.

De ez a szerény kezdet volt az első lépés a folyamatos terjeszkedés folyamatában, amely a mai napig tart. 1987-ben a vállalat a jelenlegi székhelyére költözött a Georgia állambeli Suwanee-be, az atlantai metropoliszban, és 2002-ben több mint kétszeresére növelte az amerikai vállalati központ irodaterületét.

Ez a létesítmény a vállalat észak-amerikai tevékenységének minden vállalati funkcióját kiszolgálja. A Suwanee-i iroda kezeli a Maxxis teljes észak-amerikai marketingjét, és a globális marketing fő központjaként is szolgál.

A Suwanee-i telephely továbbra is a Maxxis fő amerikai elosztó létesítménye. 1996-ban a Maxxis létrehozott egy másik elosztó létesítményt a kaliforniai Rancho Cucamongában, majd két évvel később megnyitott egy harmadik raktárat a texasi Grapevine-ben.

A Maxxis a vállalati és forgalmazási funkciókat kiegészítette a kutatás-fejlesztéssel, és 1999-ben technológiai központot nyitott a Georgia állambeli Norcrossban. Ezt a korszerű létesítményt 2006-ban áthelyezték Suwanee-be, és jelentősen kibővítették. A központ mérnökei a Maxxis által szponzorált versenyzőkkel és versenyzőkkel együtt dolgoznak, hogy olyan gumiabroncsokat fejlesszenek ki, amelyek a valós körülmények között is jól teljesítenek az élsportolóktól a hétköznapi fogyasztókig mindenki számára.

A Maxxis Wheel 1996-ban nyílt meg, kezdetben a Maxxis International - USA-tól elkülönülten működött. A két vállalat hivatalosan 2010-ben egyesült.

A Maxxis International - USA felelős vállalati polgárságra vonatkozó megbízatásának részeként a Maxxis International - USA és alkalmazottai rendszeresen hozzájárulnak a környező közösséghez és számos jótékonysági célhoz. A vállalat 2004 óta minden évben 500 dolláros ösztöndíjat ajánl fel a Gwinnett megyei állami iskolarendszer középiskolai búcsúztatóinak és szalutátorainak. A Maxxis és alkalmazottai adományaiból az évek során többek között az Atlanta Community Food Bank, a Leukemia and Lymphoma Society, az Amerikai Vöröskereszt, az Amerikai Rákellenes Társaság, a Georgia Special Olympics, a North Gwinnett Co-op, az Animal Rescue Foundation és sok más szervezet részesült.

Ma a Maxxis International - USA tengerentúli partnereivel együttműködve kiváló minőségű gumiabroncsokat szállít a vásárlóknak az Egyesült Államok egész területén. A hatékonyság, a kiválóság iránti elkötelezettség és az ügyfélszolgálat iránti elkötelezettség az amerikai vállalat alapvető értékei.
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.