Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Youtube videók

215/45R17 SportMax S3000 91W Kapsen Semi Slick gumiabroncs

39.900 Ft (31.417 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Kapsen
Elérhetőség: Raktáron
(1)
Szállítási díj: Ingyenes

A Kapsen SportMax S3000 egy magas teljesítményű, Semi slick autógumi, amely kifejezetten a sportos autók és a versenypályák igényeire lett tervezve. A gumiabroncs különleges mintázata nagy folyamatos középblokkokból és minimális bemetszésekből áll, ami kiváló száraz tapadást és stabilitást biztosít magas sebességű vezetés közben.

Az S3000 gumit kiváló minőségű futófelületi keverékkel készítik, amely kiváló tapadást és kezelhetőséget biztosít még magas hőmérsékleten is. Az oldalfal blokkjai kialakításuknak köszönhetően extra tapadást biztosítanak az ívekben történő vezetés során, ezért ideális választás a sportautó rajongóknak, akik szeretik határaikat feszegetni.

Összességében a Kapsen SportMax S3000 egy magas teljesítményű, Semi slick autógumi, amely kiváló tapadást és kezelhetőséget biztosít sportautók és versenypályák számára. Azonban, nedves körülmények között vagy mindennapos vezetésre nem feltétlenül a legjobb választás, mivel a futófelület mintázata száraz tapadásra optimalizált és nedves útfelületen nem teljesít jól. Semi slick gumi megállja a helyét versenypályán, ugyanakkor utcai használatra is alkalmas a hétköznapokban. A Kapsen SportMax S3000 márka kedvező árú alternatíva azok számára, akik maximális tapadás mellet szeretnének legálisan autózni közúton, vagy gumi és kerékcsere nélkül akarnak eljutni egy versenypályára és onnét haza.

Kapcsolat

Rendelését telefonon is leadhatja.

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
|
2023. 05. 06.
Minden gumimat a TutiGumi.hu-ról vettem ,csak ajánlani tudom.