Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Youtube videók

175R13C C212 97/95Q Durun Kisteher/Utánfutó abroncs

24.900 Ft (19.606 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Durun
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Szállítási díj: 990 Ft

A DURUN C212 kisteherautó/utánfutó gumiabroncsokat úgy tervezték, hogy kifejezetten a nehéz teherbírást igénylő járművek számára biztosítsanak megfelelő teljesítményt. Az abroncsok szegélybordával vannak ellátva, amelyek megvédik az oldalfalat a sérülésektől, és ezáltal hosszabb élettartamot biztosítanak.

A DURUN C212 gumiabroncsok kiváló tapadást és szakadásállóságot biztosítanak, ami nagyon fontos a nehéz járművek számára, mivel nagyobb terhelésnek vannak kitéve. A speciális futófelületi mintázat kiváló tapadást biztosít, így az autó biztonságosan és könnyen irányítható a különböző útviszonyok mellett.

Az abroncsok szegélybordája védő funkciót lát el az oldalfal számára, így azok ellenállóbbak lesznek a sérülésekkel szemben. Ez segít meghosszabbítani az abroncsok élettartamát, és az autó tulajdonosai kevesebb időt és pénzt kell költsenek a cserére.

Összességében a DURUN C212 kisteherautó/utánfutó gumiabroncsok kiváló választás azoknak, akik megbízható és tartós abroncsot keresnek, amely képes ellenállni a nehéz terhelésnek és a különböző útviszonyoknak. A szegélybordákkal ellátott oldalfalak védelme és a kiváló tapadás kombinációja biztosítja az autó biztonságos és sima közlekedését a legkeményebb utakon is. Legyen szó, Motor, quad tréler, Állatszállító tréler, Jet-ski, csónak-, hajószállító tréler, Autószállító, autómentő tréler, Lakókocsi,  tréler kifejezés az összes pótkocsira, utánfutóra egyaránt értendő.

Kapcsolat

Rendelését telefonon is leadhatja.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.