Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Toyo NanoEnergy 3 165/70R13 T79 személy nyári gumi

21.900 Ft (17.244 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Toyo
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Szállítási díj: 990 Ft
Mivel a nyári gumiabroncsok lágyabb gumiból készülnek, ezért azt javasoljuk, hogy ezeket melegebb időben használják . A futófelület mintázata elősegíti a lágy gördülést, így nedves úton is kiválóan működik. Erős oldalfalának köszönhetően pedig a stabilitása is tökéletes.

Kapcsolat

Rendelését telefonon is leadhatja.

Leírás és Paraméterek

A Toyo Tiresről amit érdemes tudnunk!
2019 januárjában a vállalat neve Toyo Tire Corporationre változott, ami azt tükrözi, hogy a vállalkozás története során a mobilitási üzletág egyik meghatározó szereplőjévé fejlődött. Az erősen koncentrált vállalat a világ egyik vezető gumiabroncsgyártója, amely a világ több mint 120 országában rendelkezik leányvállalatokkal vagy képviseletekkel. Az 1945-ben alapított vállalkozás jelenleg mintegy 12.000 embert foglalkoztat, és a csoport központja a Japán Itamiban található. A csoport üzleti tevékenységei két fő kompetenciájára, a gumiabroncsokra és az autóipari technológiára épülnek.

2005-ben a Toyo Tire Europe GmbH-t a csoport európai központjaként hozták létre. Az ekkor már több mint 30 éve Európában jelen lévő új vállalati struktúra lehetővé tette az erősebb, összehangolt értékesítési és marketingpolitikák kialakítását a régióban, valamint a Japánban működő anyavállalattal való szinergiák növelését.

A TOYO TIRES fő tevékenysége a kiváló minőségű, nagy teljesítményű gumiabroncsok fejlesztése, gyártása és forgalmazása. A sokrétű termékkínálatban nyári és téli személygépkocsi-, 4x4 és SUV abroncsok, valamint furgonok és kisteherautók abroncsai szerepelnek.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.