Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hol található a legszélesebb választék? Gumi, alufelni, motorra, autóra, mindenre

Ha autógumi vásárlásról van szó, első között a gumisok jutnak eszünkbe, akik biztosan tartanak megfelelő darabokat. Szintén fel szokott merülni alternatívaként az autós boltok és autószalonok felkeresése, vagy az olcsóbb árkategóriában akár még a barkácsáruházak vagy általános bevásárlóközpontok is.

Van azonban olyan hely, ahol minden kapható: ez az internet. Itt most nem arra gondolunk, hogy a világhálóról is beszerezhető minden, hanem arra, hogy az online szaküzletek választéka konkrétan verhetetlen. Ugyanazon szolgáltatótól a legkülönfélébb igényeink kielégíthetőek.

Mindegy, hogy személyautó vagy motorgumiról van szó, azon belül slcik, off road, supermoto, robogó, kisteher, nagyteher, mezőgazdasági gép vagy éppen hobbijármű gumijáról, ezek egy helyen fellelhetőek. Ezen felül felni, alufelni, tömlő, védőszalag, szelep, mélységmérő, nyomatékkulcs és még mindenféle egyéb, ami csak a témához kapcsolódik. A faják mellett a márkák is hasonlóan szép választékban állnak rendelkezésre (Taurus, Bridgestone, Debica, Dunlop, Goodyear, Hankook, Continental, Michelin, Pirelli vagy éppen Laufenn gumi).

A bőséges választékban a jól kezelhető keresőkkel tudunk eligazodni, így könnyebben ki tudjuk szűrni a számunkra szükséges autó vagy motor gumi találatokat. A pontos leírás mellett természetesen van lehetőség segítséget kérni, maga a rendelés is leadható telefonon keresztül, nem csak az online felületen. Nagy előny, hogy a webáruházakra szabott fogyasztóvédelmi szabályozás itt is él: nem kell hibásnak lennie a terméknek ahhoz, hogy akár indoklás nélkül is visszaküldhessük, ha az átvétel után kiderül, hogy mégsem jó a méret vagy pusztán meggondoltuk magunkat.

A széles választékhoz tehát rugalmasság is csatlakozik. Minden árkategóriában találhatunk igényeinknek megfelelő gumit. A gumit pedig nem úgy választjuk, mint az ékszereket: nem a látvány, a tapintás, hanem a menettulajdonságok és az ár számítanak. Nincs mit veszítenünk, vásároljunk gumiabroncsot a következő alkalommal online.

Korábbi bejegyzések: