Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Utánfutó gumiabroncsok változatos méretekben

Az utánfutó gumiabroncsok állapotának ellenőrzésére sajnos nem mindenki szentel elég figyelmet. 

Így minden évben sok baleset következik be amiatt, mert az utánfutó abroncsok minősége nem megfelelő, a gumik elkoptak, megcsúsznak, a rakomány és a futó pedig a vontató járművet is magával rántja az árokba, vagy neki egy falnak, oszlopnak, esetleg egy másik gépkocsinak. Mindez elkerülhető minőségi kiegészítőkkel, amik nem is kerülnek sokba. A Tutigumi-nál Ön is kiváló minőségű utánfutó gumikat rendelhet olcsón.

Több különböző termék is a rendelkezésre áll az online felületünkön, tehát garantált, hogy talál olyat, amely az Ön futójára tökéletesen passzol. Lakókocsikhoz, utánfutókhoz kialakított ,nyári és téli gumi típusokat is biztosítunk gyors online rendeléssel, kedvező árak mellett. Mindegy, hogy 8c b13 vagy 6pr tl, esetleg b13 tt abroncsokról van szó. A megfelelő utánfutó gumiabroncsokat Ön is megtalálhatja a webáruházunkban. Cégünk sok éve foglalkozik futókra szerelhető abroncsok árusításával is, és már olyan hiánycikkeket is felvettünk a termékpalettánkra, mint a 155 R13C 90/88R 91/89N 8PR EVENT ML605 TL és a 185/60R12C 104N SECURITY TR603 TL, amelyek megbízhatónak és minőséginek bizonyultak az évek során.

Cégünk használt abroncsokat is kínál, amelyek kedvezőbb feltételekkel érhetők el, mint az újonnan vásárolt gumik. Ha fontos az ár, de a jó minőségre is szüksége van, akkor ezen termékeinkkel Ön is jól járhat. Hazai raktárakból dolgozunk, tehát a rendeléseket gyorsan teljesítjük. A Tutigumi a tuti megoldás, ha Önnek is megbízható utánfutó gumiabroncsokra, mezőgazdasági gumikra, személyautó és teherautó abroncsokra vagy motorkerékpár gumikra van szüksége. Keressen minket bátran!