Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Megbízható utánfutó gumik a biztonság érdekében

Az utánfutók lehetővé teszik kisebb és közepes méretű rakományok szállítását azoknak is, akik csak személyautóval rendelkeznek, azonban a megfelelő utánfutó gumi ez esetben is ugyanolyan fontos, mint a nagy teherautó pótkocsi esetében. 

A megrakott utánfutó komoly súllyal bírhat, és nem engedhetjük meg, hogy megcsússzon. A Tutigumi-nál megbízható és költséghatékony utánfutó gumi típusok állnak rendelkezésre gyors rendelési lehetőséggel és szintén gyors teljesítéssel. Az utánfutókon található abroncsok állapotát sajnos sokan hanyagolják azt gondolván, hogy elég, ha a vontató autó jó „alapokon” gurul.

A rossz útviszonyok azonban nagy veszélyt jelentenek a teljes járműszerelvényre, ugyanis a megcsúszó és bebicsakló futó képes magával rántani a nagyobb vonó személyautókat is. Kár kockáztatni, válassza inkább Ön is a minőségi utánfutó gumikat a Tutigumi-nál! Nyári gumi típusok 8c b13, b62 tl és 6pr tl is kaphatók manapság a piacon, ezeket jó eséllyel nálunk is megtalálja. Az agroinform a Continental és Vee Rubber termékeket ajánlja, érdemes lehet ezekre is rákeresni.

A jó utánfutó gumi garantálja azt, hogy a rakománnyal megrakott járműszerelvény is biztonságosan tudjon közlekedni egész évben, hóban, jégben, esőben. A személyautók fékrendszere fel van készítve az esetleges nagyobb megpróbáltatásokra, azonban kerülni kell a túlterhelést. A minőségi utánfutó gumikkal biztosítható az, hogy az utánfutó ne jelentsen veszélyt a sofőrre és a forgalomban résztvevőkre. Ismerje meg Ön is minőségi termékeinket!

Tartalomhoz tartozó címkék: utánfutó gumi utánfutó gumi ár