Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Itt bőséges a mezőgazdasági gumi kínálat!

A kivételes teljesítmény érdekében minden esetben elengedhetetlen a prémiumminőségű mezőgazdasági gumi, ha földeken történő munkavégzésről van szó. Természetesen nem mindegy, hogy pontosan honnan kerül beszerzésre ez a termék, így érdemes körültekintőnek lennie.

 

Előnyben a precíz tervezésű mezőgazdasági gumi

Kis hazánk jelentős részét szántóföldi területek képezik, amiből következik, hogy sokan a földművelésből élnek meg. Régen a kis parcellák megdolgozása még lehetséges volt állati, kézi erővel, de a több 100 hektáros területek esetében ez elképzelhetetlen. Tehát ma már előnyben vannak azok, akik megfelelő gépészeti hátérrel rendelkeznek.  Hiába ugyanakkor a nagy teljesítmény, ha a mezőgazdasági gumi csődöt mond. Ezen abroncsok kialakításánál rendkívül pontos méretarányokra és egyedi formatervezésre van szükség. A lamellák, bordák meg kell birkózzanak a nedves környezettel, a gyakran puha termőföldekkel úgy, hogy közben kellő erőkifejtést tegyenek lehetővé.

Csakis a legjobb mezőgazdasági gumival érje be!

Amennyiben nem szeretne ráfizetni, akkor csak olyan helyről vásároljon, ahol garantált a megfelelő szakmai háttér és a bőséges kínálat. A Tutigumi webáruház pontosan ezt kínálja. A mezőgazdasági gumi típusok mellett, számos más abroncs is elérhető a felhozatalunkban. A neves külföldi gyártók termékei biztosan nem okoznak csalódást. Amennyiben bármilyen kérdés merülne fel a mezőgazdasági gumi valamelyik darabjával kapcsolatban, akkor keresse a szakembereinket bátran! Legyen szó traktor, kombájn vagy utánfutó abroncsokról, itt megtalálja.

Mennyi idő alatt teljesül a mezőgazdasági gumi rendelés?

Jelentős raktárkészlettel rendelkezünk, aminek hála a mezőgazdasági gumi kiszállítása rövid időn belül megvalósul.