Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A legjobb négyévszakos terepjáró gumik egy helyen!

A modern terepjárók már szinte minden tereppel képesek megbirkózni, feltéve ha megfelelő abroncsokkal vannak ellátva. 

Az abroncs felelős ugyanis azért, hogy a motor ereje eljusson a talajhoz, ezáltal pedig a kocsi képes legyen felkapaszkodni a dombokra, sziklákra és leküzdje az út kihívásait. A terepjárókon népszerűek a négyévszakos abroncsok, ugyanis viszonylag drága gumikról van szó, melyeket évszakonként cserélni és ezért 2 szettet tartani nem mindig éri meg.

Webáruházunkban több, mint 30 négyévszakos terepjáró gumi közül választhat, melyek mind hatásos, megbízható típusok és egész évben lehet rájuk számítani még a keményebb terepeken, földutakon, erdős utakon is. 215/65-R-16 Kama-214 4 évszakos 102Q TL abroncsok, Oroszországban készült 215/75R15 Nortec AT 560 100V TL gumik, 255/60VR18 GRIPMAX TL STATURE H/T XL négyévszakos terepjáró gumik és egyéb kiváló termékek állnak rendelkezésére online felületünkön a hét minden napján. Több, mint 30 minőségi, hazai raktárból érkező abroncs található webáruházunkban.

A rendelés leadása mindössze pár kattintásba kerül, a szállítás pedig kifejezetten rövid, így kerékcsere esetén rendkívül hamar indulhat is kedvenc terepjárójával. Ha úgy érzi, hogy jelenlegi abroncsai már nem az igaziak, eljött a csere ideje, akkor nem érdemes hezitálni. Webáruházunkban kiváló minőségű négyévszakos terepjáró gumik kaphatók elérhető áron, melyek egész évben remekül használhatók. Ismerje meg termékeinket részletesen és találja meg a tökéletes abroncsot még ma!