Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A 4x4 gumi bírja az extrém körülményeket

Gyakran autózik terepen vagy pedig megszállott offroad-kedvelő? Akkor nyilván tisztában van azzal, hogy mennyire fontos felkészíteni az autót az extrém körülményekre. 

Például nem árt, ha van felszerelve védőrács, de nem szabad megfeledkezni a megemelt futóműről és legfőképpen a speciális gumiabroncsokról, amelyeknél az oldalfalak és a futófelület épsége is egyformán fontos. Amennyiben úgy látja, hogy a gumi szettnek már kétséges az állapota, bizonytalan a tapadása, okvetlenül tekintse meg 4x4 gumi választékunkat! Raktárkészletünk teljes mértékben kielégíti a vásárlói igényeket.

Az általunk forgalmazott 4x4 gumi abroncsok prémium minőségűek, ennek megfelelően kiválóan bírják a „hepéket” és a „hupákat” illetve szó szerint a sarat is nagyon jól állják. Bármelyik termékkel kapcsolatosan eleget tehet érdeklődősének telefonon keresztül hétfőtől péntekig munkaidőben. Ilyesformán jelentkezhet be gumicserére vagy egyéb futómű karbantartási szolgáltatásunkra is. Amennyiben nincs szüksége semmilyen tanácsadásra, útbaigazításra, akkor adja le rendelését webáruházunkban és hamarosan meg is fog érkezni az Ön által megadott lakcímre a 4x4 gumi készlet.

Ha valamilyen oknál fogva elégedetlen volna azzal, amit átvétel után tapasztal az árucikket illetően, éljen a pénz visszafizetési garancia nyújtotta lehetőséggel! Nem valószínű, hogy minőségbeli problémákat fedezne fel az árucikkeinken, viszont megtörténhet, hogy nem megfelelően történt meg a 4x4 gumi típus- vagy a méretválasztása. Szerencsére csapatunk minden tekintetben rugalmasan közreműködik a vásárlóinkkal. Terepkalandokra fel!

Tartalomhoz tartozó címkék: 4x4 gumi 4x4 gumi ár