Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

315/80R22.5 156/150G 18PR MDO89 3PMSF TL Dynamo on-off off-road felhasználásra

169.900 Ft (133.780 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Dynamo
Elérhetőség: Előrendelhető
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

A Dynamo MDO89 egy robusztus és sokoldalú tehergumi, amely ideális választás azok számára, akik gyakran közlekednek vegyes terepen, beleértve a durva off-road környezeteket és a sima aszfaltutakat is. A gumiabroncs kialakítása számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyek hozzájárulnak a kiváló teljesítményhez és tartóssághoz:

  1. Erős Felépítés: A gumiabroncs masszív szerkezete ellenáll a különböző terepviszonyok okozta sérüléseknek, mint például a szúrásoknak és vágásoknak.

  2. Kiváló Tapadás: Az MDO89 futófelülete mély barázdákkal és agresszív mintázattal rendelkezik, amely biztosítja a kiváló tapadást sáros, kavicsos és laza talajon egyaránt.

  3. Hosszú Élettartam: A speciálisan kifejlesztett gumiösszetétel hosszú élettartamot és egyenletes kopást biztosít, még intenzív használat mellett is.

  4. Jó Irányíthatóság: A futófelület mintázata és a gumi keménysége optimális irányíthatóságot biztosít bármilyen időjárási körülmények között.

  5. Kényelem és Stabilitás: Annak ellenére, hogy off-road körülményekre is optimalizált, az MDO89 megfelelő kényelmet és stabilitást nyújt aszfaltutakon is.

  6. Minden pozícióra szerelhető:

  7. EXTRA MAGAS PROFILMÉLYSÉG

Összességében a Dynamo MDO89 egy megbízható és sokoldalú választás azok számára, akiknek teherautóiknak off-road és on-road használat során is kiemelkedő teljesítményre van szükségük.

Kapcsolat

Rendelését telefonon is leadhatja.

Leírás és Paraméterek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.