Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

265/70R16 Grabber M/T RT05 117/114Q Durun fehér felirattal az oldalfalán

52.900 Ft (41.654 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Durun
Elérhetőség: Raktáron
(1)
Szállítási díj: Ingyenes

EXTRA PROFILMÉLYSÉG: 14 mm

A DURUN Terrain Grabber M/T RT05 4x4 autógumikat kifejezetten az extrém terepekhez tervezték. Használható közúton is, a gumiabroncs széles mintázattal és mélyebb profillal lett kialakítva, ami kiváló tapadást és irányíthatóságot biztosít azokon a területeken, ahol más gumiabroncsok nehézségekbe ütköznének.

A speciális futófelületi minta kiváló átszúrásgátló és nagy sebességű sárledobást biztosít, így akár a legnehezebb terepen is stabil marad a jármű. A DURUN Terrain Grabber M/T RT05 Off-Road autógumi ellenáll az időjárás viszontagságainak, így bármilyen időjárási körülmények között használható.

Az abroncs kiválóan működik sáros, sáros és köves, homokos és egyéb nehéz terepen is. A ultra-magas tapadásnak köszönhetően az autó vezetése sokkal kényelmesebb és biztonságosabb lesz a meredek emelkedők és lejtők során.

A DURUN Terrain Grabber M/T RT05 Off-Road autógumi minden szempontból kiváló választás azoknak, akik extrém terepen közlekednek és az igénybevételnek megfelelően megbízható és tartós autógumit keresnek. A gumiabroncs széles mintázata és mély hornyai biztosítják a kiváló tapadást és irányíthatóságot, amelyre a nehéz terepen való vezetés során szükség van.

Kapcsolat

Rendelését telefonon is leadhatja.

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
|
2024. 03. 13.
Nagyon erős gumi, én minden évszakban ezt használom!