Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Youtube videók

235/75R15 K 334 116Q Durun Kapaszkadókkal az oldalfalán

47.900 Ft
45.900 Ft (36.142 Ft + ÁFA)
Az akció időtartama: 2024. 10. 19. - 2024. 10. 26.
Menny.:db
Legkisebb rendelhető mennyiség: 2!
Gyártó: Durun
Elérhetőség: Raktáron
(3)
Szállítási díj: Ingyenes

A DURUN Terrain K334 M/T 4x4 autógumikat kifejezetten az extrém terepekhez tervezték. Használható közúton is, a gumiabroncs széles mintázattal és mélyebb profillal lett kialakítva, ami kiváló tapadást és irányíthatóságot biztosít azokon a területeken, ahol más gumiabroncsok nehézségekbe ütköznének.

A speciális futófelületi minta kiváló átszúrásgátló és nagy sebességű sárledobást biztosít, így akár a legnehezebb terepen is stabil marad a jármű. A DURUN Terrain K334 M/T Off-Road autógumi ellenáll az időjárás viszontagságainak, így bármilyen időjárási körülmények között használható.

Az abroncs kiválóan működik sáros, sáros és köves, homokos és egyéb nehéz terepen is. A ultra-magas tapadásnak köszönhetően az autó vezetése sokkal kényelmesebb és biztonságosabb lesz a meredek emelkedők és lejtők során.

A DURUN Terrain K334 M/T Off-Road autógumi minden szempontból kiváló választás azoknak, akik extrém terepen közlekednek és az igénybevételnek megfelelően megbízható és tartós autógumit keresnek. A gumiabroncs széles mintázata és mély hornyai biztosítják a kiváló tapadást és irányíthatóságot, amelyre a nehéz terepen való vezetés során szükség van.

Kapcsolat

Rendelését telefonon is leadhatja.

Vélemények

5.00
3 értékelés
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
|
2024. 09. 27.
Értékelés: 5/5

A 235/75R15 Durun K 334 116Q gumik minden várakozásomat felülmúlták. Számomra fontos volt, hogy jó ár-érték arányú és megbízható abroncsokat találjak, és ezek a gumik teljes mértékben beváltak.

Előnyök:

Kiváló terepjáró képesség: Off-road körülmények között is jól teljesít, legyen szó sárról, kavicsos útról vagy könnyebb terepről. A mintázat erős tapadást biztosít, így nem kell aggódnom, hogy elakadok valahol.
Masszív felépítés: A gumi erős oldalfala és masszív felépítése miatt kifejezetten ellenálló a sérülésekkel szemben, ami terepezés közben nagy előny.
Nedves útfelületen is biztos tapadás: Nedves időben is stabilan megállta a helyét, még nagyobb esőben sem volt probléma a tapadással vagy a fékezéssel.

Hátrányok:

Zajszint: Magasabb sebességnél és autópályán egy kicsit hangos, de ez a legtöbb ilyen típusú gumi esetében hasonló.
Üzemanyag-fogyasztás: Úgy vettem észre, hogy a fogyasztásom kicsit megnőtt, de ez várható volt a terepjárós profil és a súly miatt.

Összegzésként elmondhatom, hogy aki megbízható és strapabíró gumikat keres terepjárójára, annak a Durun K 334 tökéletes választás. Az off-road teljesítménye mellett az aszfalton is jól viselkedik, így mindennapi használatra is ajánlott.
|
2024. 09. 27.
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)

Nemrég vásároltam a Durun K 334 gumikat a terepjárómra, és eddig nagyon elégedett vagyok velük. A következő tapasztalataim voltak:

Pozitívumok:

Kiváló ár-érték arány: A gumiabroncsok árkategóriájukhoz képest kimagaslóan jó minőségűek. Sokkal drágább gumikhoz hasonló teljesítményt nyújtanak.
Jó tapadás: Az abroncsok jól teljesítenek száraz és nedves úton is, stabil és biztonságos érzést nyújtanak.
Tartósság: Néhány hónap használat után minimális kopást tapasztaltam. Remélem, hogy hosszú távon is ilyen jól bírják majd a terhelést.

Negatívumok:

Zajszint: Egy kicsit hangosabbak, mint vártam, főleg magasabb sebességnél. Ez azonban nem túl zavaró a normál használat során.
Hóban még nem próbáltam: Mivel főleg nyáron használtam őket, még nem volt alkalmam kipróbálni havas körülmények között, de remélem, a mintázat jól működik majd télen is.

Összességében úgy gondolom, hogy a Durun K 334 egy megbízható és megfizethető választás azoknak, akik erős és tartós terepjáró gumikat keresnek. Kiváló választás mindennapi használatra, néhány kisebb kompromisszummal.
|
2023. 05. 04.
Nagyon jó gumi, megfelelő a keverék. Oldalfala fehér így nagyon barón mutat!