Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

225/45ZR17 GREDGE 07R ZESTINO, Semi slick gumi

34.900 Ft (27.480 Ft + ÁFA)
Gyártó: ZESTINO
(2)

A Zestino Gredge 07R 225/45 ZR17 Semi Slick gumi olyan autósoknak készült, akik az ultimátumot keresik a versenyzés és a vezetési élmény terén. Ez a gumiabroncs a Zestino elismert minőségét és teljesítményét kínálja azoknak, akik a pályákon és közúton is maximális tapadást kívánnak elérni.

Főbb jellemzők:

  1. Semi Slick Kialakítás: A Gredge 07R egy semi slick abroncs, amely kombinálja az utcai gumiabroncsok mindennapi használatához szükséges kényelmet és a versenyzők igényeit kielégítő tapadást és teljesítményt. Az agresszív futófelület mintázat lehetővé teszi a kitűnő tapadást száraz úton.

  2. Precíz Kormányzás: Az abroncs pontos kormányzást és kiváló irányíthatóságot nyújt, ami kritikus fontosságú a versenypályákon és gyorsítások során.

  3. Hosszú Élettartam: Az 07R modell kiváló tartósságot és kopásállóságot kínál, ami azt jelenti, hogy hosszabb ideig élvezheti a kiváló teljesítményét.

  4. Versenypálya és Utcai Használatra: Ezek a gumiabroncsok tökéletesen alkalmasak mind versenypályás, mind utcai használatra, így azok számára is ideálisak, akiknek mindennapi járművükön is kiemelkedő teljesítményre van szükségük.

A Zestino Gredge 07R 225/45 ZR17 Semi Slick gumiabroncsok a versenyzők és autósport-rajongók számára készültek, akik igénylik a kivételes tapadást és a kanyarokban való kitűnő irányíthatóságot. Válassza ezt az abroncsot, hogy fokozza autója teljesítményét a pályán és az utakon egyaránt!

225/45ZR17 GREDGE 07R ZESTINO, Semi slick gumi megállja a helyét versenypályán, ugyanakkor utcai használatra is alkalmas a hétköznapokban. A Zestino márka kedvező árú alternatíva azok számára, akik maximális tapadás mellet szeretnének legálisan autózni közúton, vagy gumi és kerékcsere nélkül akarnak eljutni egy versenypályára és onnét haza.

Kapcsolat

Rendelését telefonon is leadhatja.

Vélemények

5.00
2 értékelés
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
|
2024. 07. 24.
A gumik gyorsan megérkeztek, szuper minőségűek.
|
2024. 05. 17.
Nagyon jó keverékű, utcán is használható abroncs.