Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

175/60R14 A606 79H APLUS

15.900 Ft (12.520 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Aplus
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Szállítási díj: 990 Ft
Mivel a nyári gumiabroncsok lágyabb gumiból készülnek, ezért azt javasoljuk, hogy ezeket melegebb időben használják . A futófelület mintázata elősegíti a lágy gördülést, így nedves úton is kiválóan működik. Erős oldalfalának köszönhetően pedig a stabilitása is tökéletes.

Kapcsolat

Rendelését telefonon is leadhatja.

Leírás és Paraméterek

Aplus gumiabroncs !
Az Aplus gumiabroncsokat a kínai Weifang város Houzen ipari parkjában található Shandong Haohua Tire Co., LTD gyártja. Több mint 20 év fejlődés után a gyár területe meghaladja az 1 000 000 négyzetmétert.

A Shandong Haohua Tire vállalatnak 4 gyártóüzeme, több mint 6 000 alkalmazottja és 20 raktára van. Ez a létesítmény 24 millió személygépjármű gumiabroncsot és 5,5 millió kisteherautó gumiabroncsot képes gyártani.
Termékeik minőségének biztosítása érdekében kizárólag első osztályú berendezéseket használnak, amelyeket Japánból, Németországból és Hollandiából importálnak.
Emellett fejlett termelésirányítást alkalmaznak, ragaszkodnak a szigorú minőségellenőrzési rendszerekhöz, és rendelkeznek a
megfelelő tanúsítványokkal. Minőségi tanúsítvány: GSO/GCC, DOT, ECE, REACH, INMETRO, NOM, SONCAP, SMARTWAY, BIS, ISO, CCC
Az Aplusnál elkötelezettek a minősített gumiabroncsok versenyképes áron történő gyártására és a szállítása iránt.
Az Aplus teljes választéka 10 mintázatból áll, amelyek SZEMÉLYAUTÓ, 4x4/OFF-ROAD és KISTEHER modellekhez állnak rendelkezésre. Több mint 300 MÉRETTEL nyári, téli és 4ÉVSZAKOS MINTÁZATTAL.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Segédlet a megfelelő abroncs kiválasztásához!

Hogyan válasszuk ki a számunkra legmegfelelőbb gumiabroncs MÉRETÉT, gyorsan egyszerűen, de mégis a legnagyobb körültekintéssel.

- Legegyszerűbb módszer a gépjárműgyártó által ajánlott gumiabroncsméret kikeresésére, a vezetőoldali ajtó belső ajtófélfáján,esetleg tanksapka       belső felén található. A legtöbb járművön található egy matrica, amelyen ez az információ szerepel, és amely az ajánlott abroncsnyomást is tartalmazza.          

                                                             

 - Nem a leggyorsabb módszer itt kikeresni, viszont a jármű kezelési útmutató is tökéletes forrása a járművével kapcsolatos információk begyűjtésére. A  legtöbb kézikönyv tartalmazza az ajánlott gumiabroncsméreteket, és az ajánlott guminyomást is, az adott márka és modell különböző felszereltségi szintjeihez mérten.

- Jelenleg az autónkon lévő gumiabroncs méretének leolvasása. Ebben az esetben azért ügyelnünk kell arra, hogy nem mindig megfelelő a felszerelt abroncs mérete az autónkon. Nem gondolnánk DE IGENIS sokszor előforduló probléma. Több éves tapasztalatunk alapján, sok esetben az olcsóbb ár végett is kerülhet az autóra nem megfelelő méret.

- Néhány esetben azért van ám kibúvó. Itt arra kell figyelnünk hogy az általunk választott abroncs, váltómérete legyen a gyár által megadott méretnek. 
pl: 195/65 R15 váltó mérete 17"-ban a 225/45 R17 ebben az esetben ügyelnünk kell, hogy az abroncs teljes átmérője azonos, vagy +/- 2,5%-nál nagyobb eltérés ne legyen. A példán hozott mindkét abroncsok átmérője 635 mm. Szélesség ugyan nem azonos 19,5cm helyett, 22,5 cm re változik. Ha a kerékjáratban biztosan, elfér akkor nem okoz gondot. 

- A magyar forgalmiba nincs bejegyezve. Külföldön picit gyorsabb a dolog. A forgalmi engedély tartalmazza a gumiméretet. Pl Német, Osztrák forgalmik esetében.

- Rosszul megválasztott gumiméret, rengeteg problémát okozhat a gépjármű üzemeltetőjének.